NaslovnicaVijestiLEGENDA LIVERPOOLA SAVJETOVALA KLOPPA: "Dovedi ovog igrača, on bi poboljšao tvoj sastav."

LEGENDA LIVERPOOLA SAVJETOVALA KLOPPA: “Dovedi ovog igrača, on bi poboljšao tvoj sastav.”

Bivši branič Liverpoola Steve Nicol savjetovao je Jurgen Kloppa da dovede Jamesa Maddisona iz Leicester Cityja, koji je snažno povezan sa Manchester Unitedom.

LEGENDA LIVERPOOLA

22-godišnjak je postigao sedam golova i sedam asistencija za Lisice prošle sezone dok je odigrao ukupno 36 utakmica u Premier ligi.

Napadački vezni igrač pomogao je Leicesteru da završi na osmom mjestu na tabeli i zaradio je mjesto u Engleskoj U21 momčadi na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, gdje je Aidy Boothroydova strana pretrpjela nesretno ispadanje iz skupine.

Prema The Sunu, Manchester United je ranije identificirao Maddisona kao transfer metu, a Ole Gunnar Solskjaer je gotovo dao zeleno svjetlo za pristup vrijedan 60 milijuna funti prošlog mjeseca.

Rovaniemi – Aberdeen: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Europsku ligu!

Legenda Liverpoola Nicol je pozvao Kloppa da pokuša potpisati englesku zvijezdu, inzistirajući na tome da bi on njegovu postavu učinio boljom, dok bi neki igrač morao ispasti iz postave a taj igrač bi mogao biti Georginio Wijnaldum.

“Možda starter, za mene bi on bio starter, James Maddison,” rekao je Nicol za ESPN.

“On je igrač koji radi, po mom mišljenju, sve stvari koje Klopp želi da njegova vezna trojka radi u ovom trenutku.”

“Stavi ga u sredinu. Predlažem da uđe umjesto Wijnalduma, jer je Jordan Henderson sada kapetan.”

“Mislim da Wijnaldum počinje u prvoj postavi jer je postigao gol ili dva, ali za mene bi Maddison to preuzeo jer i on postiže isto golova, čak možda i više.”

“On je tip koji se uklopi, radi težak posao, može se lako prebacivati sa pozicija i ima oko za pas igru.”

“Imate igrača u Maddisonu koji je već spreman za prvi tim i vjerojatno bi poboljšao ekipu Liverpoola.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!