NaslovnicaVijestiLegenda Redsa tvrdi: Liverpoolu ne treba pehar, već...

Legenda Redsa tvrdi: Liverpoolu ne treba pehar, već…

Bivši igrač kluba sa Anfielda tvrdi da Liverpoolu ne treba pehar, odnosno da postoje neke važnije stvari od samog osvajanja sporednih naslova, poput onih u kupovima.

Legenda Liverpoola John Barnes smatra da je timu važnije da napreduje u Premier ligi nego da osvaja titule u FA ili Carabao Kupu.

Liverpool ove sezone slovi za jednog od prvih favorita sa osvajanje Premier lige, ali Barnes smatra da tim sa Anfielda ima važnije ciljeve.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ljudi pričaju o osvajanju trofeja, ali nisu u pravu. Mogli bismo da osvojimo FA Kup tako što bismo pobijedili Swindon. Pehar može da se osvoji i ako ne igrate sa vrhunskim timovima. U ligi se zna ko s kim igra. Mogli bismo da kažemo da ćemo biti bliže vrhu.”

“Radije bih bio 10 bodova bliže Manchester Cityju nego da osvojimo trofej u Liga Kupu ili Ligi Evrope, a da zaostajemo 25 poena. Koliko ste blizu vodećem timu u ligi, toliko ste dobri”, ocijenio je Barnes.

Redsi su poslije četiri kola prvi na premijerligaškoj tabeli, sa isto toliko pobjeda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!