NaslovnicaVijestiLEGENDARNI DEFANZIVAC UNITEDA PRIZNAO: On je novi Diego Costa u Premier ligi,...

LEGENDARNI DEFANZIVAC UNITEDA PRIZNAO: On je novi Diego Costa u Premier ligi, protiv njega je jako teško igrati!

Prema mišljenju bivšeg defanzivca Arsenala Martina Keowna, ukoliko Fulham ostane u Premier ligi, glavni razlog za to će biti sjajni nastupi Aleksandra Mitrovića u novoj sezoni, dok je bivši defanzivac Manchester Uniteda Phil Neville srpskog reprezentativca upoerdio sa Diegom Costom.

Neville uporedio Mitrovića sa Costom

Fulham je otkupio Mitrovićev ugovor od Newcastle Uniteda u ljetnom prelaznom roku za oko 25 miliona eura, nakon što je 24-godišnjak u drugom dijelu prošle sezone na posudbi u londonskom klubu postigao 12 golova u 20 utakmica u Championshipu.

[su_bet365_koeficijenti]

On je sjajnu formu nastavio i u Premier ligi ove sezone, postigavši već pet golova u šest utakmica. Tim Slaviše Jokanovića očekuje borba za opstanak u najvišem engleskom rangu, a nakon šest odigranih kola nalaze se na razočaravajućem 15. mjestu sa samo pet osvojenih bodova. U intervjuu za BBC, bivši engleski reprezentativci Keown i Neville su komentarisali igre Mitrovića u novoj sezoni, te ga čak uporedili i sa bivšim napadačem Chelseaja Diegom Costom. Keown je mišljenja da je Aleksandar toliko učinkovit, da će biti glavni razlog ukoliko njegov tim ostane u Premier ligi. On je rekao: “Ukoliko ostanu u Premier ligi, Mitrović će biti glavni razlog za to.”

S druge strane, Neville je priznao kako ga njegov način igre podsjeća na način igre Diega Coste: “On nije Diego Costa, ali ima slične kvalitete. Pomalo je ‘prljav’ igrač, teško je igrati protiv njega, ‘uništava’ defanzivce. Njegova skok igra je također fantastična.” Aleksandar Mitrović je trenutno sa svojih pet golova vodeći strijelac Premier lige, zajedno sa Edenom Hazardom. Fulham će u sljedećem kolu ići na neugodno gostovanje na Goodison Park, gdje će odmjeriti snage sa Evertonom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!