NaslovnicaVijestiLegendarni Faustino Asprilla otkrio kako je spasio život jednom od najboljih golmana...

Legendarni Faustino Asprilla otkrio kako je spasio život jednom od najboljih golmana u historiji nogometa!

Legendarni kolumbijski reprezentativac otkrio je da je član narko kartela htio ubiti legendarnog paragvajskog golmana Jose-Luisa Chilaverta nakon jedne od kvalifikacijskih utakmica.

U Kolumbiji je nogomet nekada bio opasan po život, a najtragičnije se završio slučaj Andresa Escobara, koji je ubijen nakon auto-gola na Mundialu 1994. godine. Legendarni kolumbijski napadač Faustino Asprilla otkrio je u dokumentarcu koji je u utorak premijerno prikazala jedna od kolumbijskih televizija da se samo nekoliko godina nakon Escobarove smrti skoro dogodila nova tragedija, s legendarnim golmanom Paragvaja Joseom Luisom Chilavertom, koji se smatra jednim od najvećih golmana u povijesti južnoameričkog nogometa.

United doživljava još jedan poraz? U klubu ne mogu ubijediti 19-godišnjaka na ostanak

Asprilla je otkrio da je nakon kvalifikacijske utakmice u kojoj su Chilavert i Asprilla isključeni, neimenovani član kartela tražio od njega dozvolu za ubojstvo Chilaverta.

“Što? Jeste li ludi? Uništit ćete kolumbijski nogomet, ne možete to raditi. Ne, ne, ne i ne. Što se događa na terenu ostaje na terenu”, rekla je Asprilla ubojici, otkrivajući da je ubojica 2004. godine izgubio život u jednoj od pucnjava među kolumbijskim narko kartelima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!