NaslovnicaVijestiLEGENDARNI FERGUSON OTKRIO: Evo tko će po njegovom mišljenju osvojiti Premier ligu!

LEGENDARNI FERGUSON OTKRIO: Evo tko će po njegovom mišljenju osvojiti Premier ligu!

Legendarni bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson otkrio je kako će Liverpool osvojiti titulu prvaka Premier lige ove sezone ispred Manchester Cityja.

Ferguson smatra da će Liverpool biti prvak

Tim Jurgena Kloppa je trenutno vodeći sa dva boda prednosti ispred Cityja, ali ima i odigranu utakmicu više, te će ‘Građanima’ pripasti titula ukoliko slave u svih pet preostalih kola.

I sam Klopp je nedavno priznao kako ne očekuje da će Guardiolina ekipa kiksati do kraja sezone. Međutim, istog mišljenja nije legendarni Ferguson. Naime, bivši reprezentativac Irske Walters otkrio je da mu je nekadašnji suigrač Phil Bardsley otkrio kako Fergie vjeruje da će Liverpool biti prvak, s obzirom da očekuje kiks Cityja protiv Uniteda sljedećeg tjedna.

Nakon što ugoste Tottenham Hotspur na Etihadu u subotu, City će gostovati na Old Traffordu u velikom gradskom derbiju sljedeće srijede. Walters je u intervjuu za BBC radio rekao: “Razgovarao sam sa Philom Bardsleyem i priznat kako je bio sa Sir Alex Fergusonom. Fergie mu je rekao kako misli da će Liverpool osvojiti Premier ligu. Razlog za to je što smatra da će United uzeti bodove u gradskom derbiju.”

Ipak, prije te utakmice ‘Crvene vragove’ večeras očekuje uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone. U prvom susretu odigranom na Old Traffordu gosti su slavili autogolom Lukea Shawa iz 12. minute.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!