NaslovnicaVijestiLEGENDARNI FERGUSON SE OGLASIO: Evo što je rekao o Joseu Mourinhu i...

LEGENDARNI FERGUSON SE OGLASIO: Evo što je rekao o Joseu Mourinhu i trenutnom stanju u Manchester Unitedu!

Prema pisanju engleskih medija, Sir Alex Ferguson je mišljenja kako je njegov bivši klub Manchester United napravio veliku grešku kada je ponovo doveo Paula Pogbu 2016. godine.

Ferguson razočaran stanjem u Unitedu

‘Crveni vragovi’ su pretrpjeli čak tri poraza u samo sedam odigranih kola u novoj sezoni Premier lige, a trener tima Jose Mourinho je pod velikim pritiskom, ne samo zbog loših rezultata, već i zbo lošeg odnosa sa Paulom Pogbom, te izvršnim potpredsjednikom Edom Woodwardom.

[su_bet365_koeficijenti]

Ferguson se vratio na Old Trafford po prvi put od oporavka ranije ovog mjeseca, kada je prisustvovao utakmici između njegovog bivšeg kluba i Wolverhamptona, koja je završila razočaravajućim rezultatom 1-1. Legendarni škotski stručnjak je imao veliku svađu sa Pogbom i njegovim agentom Minom Raiolom dok je još uvijek bio na klupi ‘Crvenih vragova’, te je optužio Francuza za nedostatak poštovanja nakon što je veznjak otišao u Juventus.

Kako navode engleske novine Daily Mail, Ferguson smatra kako je njegov bivši klub napravio veliku grešku kada je započeo pregovore sa Raiolom oko povratka Pogbe iz Torina. Pored toga, navodi se kako je Ferguson također poručio prijateljima kako Mourinho potiče negativan publicitet, te da polako pretvara United u ‘smijuriju’.

U svojoj autobiografiji iz 2015. godine, Fergie je o svom odnosu sa Raiolom napisao: “Postoje jedan ili dvojica nogometnih agenata koje jednostavno ne volim, a Mino Raiola, Pogbin agent, je jedan od njih. Nisam mu vjerovao od trenutka kad sam ga upoznao. Postao je Ibrahimovićem agent dok je napadač igrao u Ajaxu, a na kraju je počeo predstavljati i Pogbu, koji je u to vrijeme imao samo 18 godina. Paul je u to vrijeme imao trogodišnji ugovor s klubom, te opciju produženja na dodatnih godinu dana, koju smo željeli iskoristiti. Međutim, Raiola je odjednom stupio na scenu i naš prvi susret je bio fijasko. On i ja smo poput ulja i vode.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!