NaslovnicaVijestiLegendarni Kaka otkrio razlog zbog kojeg je Cristiano Ronaldo odlučio nastaviti karijeru...

Legendarni Kaka otkrio razlog zbog kojeg je Cristiano Ronaldo odlučio nastaviti karijeru u Juventusu!

Legendarni bivši igrač AC Milana, Ricardo Kaka, dao je svoje mišljenje o transferu svog bivšeg suigrača Cristiana Ronalda u redove Juventusa.

Kaka komentarisao transfer Ronalda u Juventus

Portugalac je nakon devet godina napustio Real Madrid, te se odlučio na dolazak u klub iz Torina, koji je za njega platio oko 100 miliona eura, te mu ponudio četverogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona eura po sezoni.

[su_bingo]

Bivši brazilski reprezentativac Kaka, koji je u AC Milan stigao 2003. godine iz Sao Paola, a zatim kasnije u karijeri i četiri godine proveo u Real Madridu prije ponovnog povratka na San Siro, vjeruje kako je Cristiano shvatio da je vrijeme za novi izazov.

On je rekao: “Mislim da je Cristiano Ronaldo sada vrlo iskusan igrač, ima 33 godine i svjestan je situacije u kojoj se nalazi. Njegova odluka o odlasku iz Real Madrida u Juventus je vrlo svjesna, zna da je vrijeme za promjenu. Vjerovatno razmišlja kako je postigao sve što je mogao sa Real Madridom i sada je vrijeme za nešto drugačije kako bi ostao motiviran. To je ono što ga je potaklo da prihvati ponudu Juvea.”

[su_bet365_100bonus]

Na pitanje da li je ‘Stara dama’ dobila jednog od najboljih igrača svih vremena, Kaka je odgovorio: “Mislim da da, Ronaldove cifre govore sve. Svi koji su imali priliku da ga gledaju kako igra imaju isto mišljenje. U mom slučaju, imao sam privilegiju trenirati svaki dan s njim tokom četiri godine. Vidio sam koliko je profesionalan, koliko je snažan, motiviran, mentalno jak. Bit će zapamćen kao jedan od najboljih igrača na svijetu.”

Brazilac je također dodao i kako je ovaj transfer odličan za cijelu Seriju A: “Ronaldov transfer u Juventus je dobra stvar za cijelu Seriju A. Talijanski nogomet je imao teške trenutke u prošlosti, ali Juventus je ‘preživio’ i postao velik ponovo u Italiji i Europi. Počeli su ispočetka nakon igranja u Seriji B i ponovo su velik klub, a to dokazuje dovođenje jednog od najvažnijih igrača svijeta.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!