NaslovnicaVijestiLEGENDARNI RIVALDO OBJASNIO: Evo zbog čega ne želi da Paul Pogba ode...

LEGENDARNI RIVALDO OBJASNIO: Evo zbog čega ne želi da Paul Pogba ode u Barcelonu!

Legendarni bivši napadač Barcelone i reprezentativac Brazila Rivaldo otkrio je razlog zbog kojeg španjolski velikan ne bi trebao dovesti zvijezdu Manchester Uniteda Paula Pogbu ovog ljeta.

Barceloni nije potreban Pogba

Pogba se posvađao sa svojim trenerom Joseom Mourinhom krajem prošle sezone, nakon što mu Portugalac nije davao priliku u početnih jedanaest, a nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je Francuska osvojila zlato, pojavile su se špekulacije kako Pogba želi otići sa Old Trafforda.

[su_bet365_100bonus]

Iako je Mourinho prije par dana izjavio kako nikad nije bio sretniji Pogbinim zalaganjem, engleski mediji pišu kako su se ponovo posvađali na treningu pred sutrašnju utakmicu protiv Brightona.

Za Francuza interes već neko vrijeme pokazuje Barcelona, ali legendarni napadač Rivaldo poslao je poruku katalonskom klubu. Naime, u intervjuu za Sport rekao je: “Paul Pogba je vrlo dobar igrač. Međutim, mislim da sada nije potreban Barceloni. Klub je već doveo dva sjajna igrača, Artura Vidala i Arthura. Mislim da imaju dobar tim za novu sezonu.”

[su_bet365_koeficijenti]

S druge strane, legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs izjavio je kako se nada ostanku Poge na Old Traffordu, te je mišljenja kako će francuski reprezentativac napredovati nakon što je dobio kapitensku traku. On je rekao: “Mislim da svako prepoznaje koliko je kvalitetan Paul Pogba. Osvojivši Svjetsko prvenstvo pokazao je koliko može pridonijeti timu. On izgleda poput lidera, ali kod njega još uvijek nismo vidjeli konzistentnost kakvu su imali Bryan Robson i Roy Keane. Ne sumnjam da će jednog dana postati vrhunski igrač.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!