NaslovnicaVijestiLegendarni Roberto Carlos poručio Zidaneu kojeg igrača da dovede ovog ljeta

Legendarni Roberto Carlos poručio Zidaneu kojeg igrača da dovede ovog ljeta

Budući da je Real Madrid imao zabranu transfera u zimskom prelaznom roku, očekuje se velika potrošnja ‘kraljevskog’ kluba ovog ljeta.

Roberto Carlos poručio Zidaneu da dovede Dele Allija

Iako je za sada teško odrediti bilo kakve velike nedostatke u trenutnom timu Real Madrida, Zinedine Zidane će zasigurno dovesti prava pojačanja na potrebnim pozicijama.

Njegovom klubu odlično ide ove sezone, u La Ligi sve drže u svojim rukama, dok su i jednom nogom već u finalu Lige prvaka drugu uzastopnu sezonu.

Španjolski mediji navode da je moguć odlazak Keylora Navasa, te Karima Benzeme, dva najlošija prvotimca Los Blancosa ove sezone.

Moguće zamjene se još ne spominju, a legendarni igrač kluba Roberto Carlos je dao svoje mišljenje o tome koga bi njegov bivši suigrač Zinedine Zidane trebao dovesti ovog ljeta.

U pitanju je veznjak Tottenham Hotspura Dele Alli. Prema pisanju The Suna, bivši brazilski lijevi bek je veliki obožavatelj 21-godišnjaka, za kojeg vjeruje da je dostojan Real Madridovog dresa.

“Da, definitivno bih doveo Allija u Real da sam trener. On je briljantan igrač, sviđa mi se. Gledao sam nekoliko njegovih sjajnih utakmica u Premier ligi.”

“Naravno da ta odluka ne zavisi od mene, transfere će odrediti predsjednik, ali svakako bi ga mogli dovesti. On je bez sumnje dovoljno dobar za Real Madrid.”

Engleski reprezentativac igra sjajnu sezonu, postigao je čak 17 golova u 33 nastupa u Premier ligi, a hoće li ‘Kraljevi’ poslušati klupsku legendu ostaje nam da vidimo ovog ljeta.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!