NaslovnicaVijestiLEGENDARNI SHEARER OTKRIO: Evo zbog čega će Marcus Rashford morati napustiti Manchester...

LEGENDARNI SHEARER OTKRIO: Evo zbog čega će Marcus Rashford morati napustiti Manchester United!

Marcus Rashford je odigrao je sjajnu utakmicu za reprezentaciju Engleske protiv Španjolske u subotu, u okviru prvog kola UEFA Lige nacija.

Rashford mora napustiti United

Napadač Manchester Uniteda je postigao gol već u 11. minuti susreta na asistenciju suigrača sa Old Trafforda Lukea Shawa. Ipak, Wembley je napustio loše raspoložen, s obzirom da je ‘Crvena furija’ u nastavku preokrenula rezultat i slavila rezultatom 2-1.

[su_bet365_koeficijenti]

Bivši engleski reprezentativac i jedan od najboljih igrača u povijesti Premier lige Alan Shearer nakon utakmice je kritikovao Rashforda, unatoč tome što je postigao gol. Naime, u kolumni za novine The Sun napisao je: “Promašaj jedan na jedan sa Davidom De Geom nakon što mu je sjajnu loptu poslao Harry Kane se događa igraču koji nije navikao biti u tim pozicijama. Od 126 nastupa koliko je skupio za Manchester United, nisam siguran koliko je puta igrao na poziciji napadača.”

Najbolji strijelac Premier lige je zatim nagovijestio kako bi 20-godišnjak možda trebao napustiti klub, jer su male šanse da će zaigrati na toj poziciji u skorijoj budućnosti: “Problem s kojim se suočava je taj što može učiniti povodom toga? Da, još uvijek je mlad, ima 20 godina, ali kada će se ta situacija promijeniti?” Sve dok je Romelu Lukaku zdrav, Rashford neće dobiti mjesto u početnoj postavi na poziciji napadača. Sve dok je Jose Mourinho trener, tim neće igrati sa dva napadača. Čak i da Lukaku ne igra, kladio bih se da bi Mourinho odlučio na tu poziciju staviti Alexisa Sancheza.”

“Rashford toliko dugo igra na krilnoj poziciji, tako da mu je potrebno vremena da se prilagodi svojoj prirodnoj poziciji. Ne savjetujem mu da napusti Old Trafford, to je sjajan klub, ali ukoliko ima ambiciju da ostane poznat kao sjajan napadač, to tamo neće uspjeti. Morat će pronaći klub u kojem će biti glavni igrač, napadač.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!