NaslovnicaVijestiLeicester poslao skaute: Sprema se ponuda od 11 milijuna funti za veznjaka...

Leicester poslao skaute: Sprema se ponuda od 11 milijuna funti za veznjaka iz Serije A

Leicester poslao skaute da nadgledaju slovenskog reprezentativca. Leicester bi se mogao natjecati za veznjaka Fiorentine Josipa Iličića, nakon što je njegov menadžer izvjestio da je i Liverpool zainteresovan.

Leicester poslao skaute

Lisice su spremne da pojačaju svoje redove dok se pripremaju za Europsko nogometno takmičenje za sljedeću sezonu.

Ekipa Claudio Ranierija je sedam bodova u prednosti u odnosu na drugoplasiranog u Premier ligi sa samo pet utakmica do kraja sezone.

The Sun tvrdi da su šefovi na King Power stadionu već počeli raditi na poslovima za ljeto.

Prema izvješću, Leicester je poslao skaute da nadgledaju Iličića, a lideri Premier lige su spremni da naprave ponudu od 11 milijuna funti.

Izvješća dolaze sa svih strana, još kako je trener Fiorentine Massimo Orlando potvrdio da je i Liverpool spreman da se bori za ovog igrača.

[su_sportingbet_euro2016]

Talijanski list Giornale je rekao da bi Liverpool mogao napraviti prijedlog koji se ne može odbiti, što bi uključivalo zamjenu Mario Balotellija i Iličića.

“Nisam vidio znakove poboljšanja od strane Balotellija, a rekao bih da će sporazum biti bolji za Liverpool”, izjavio je za italjianski Tuttomercatoweb.

“Ja više ne vjerujem u Balotellija, on je imao previše mogućnosti koje onda nije iskoristio.”

“Jasno je da, ako bi on bio onaj Balotelli od prije nekoliko godina, to bi bila potpuno druga stvar, ali sada razmjena za njega? Ne, neće se desiti.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!