NaslovnicaVijestiLeo Messi: "Ako nam se to desi trebamo se svi povući iz...

Leo Messi: “Ako nam se to desi trebamo se svi povući iz reprezentacije!”

Najbolji igrač Barcelone i argentinske reprezentacije, Lionel Messi, rekao je da, ako argentinska reprezentacija doživi neuspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, svi igrači trebaju se povući iz reprezentacije.

“Ukoliko odigramo loše na prvenstvu u Rusiji svi bismo se trebali povući iz reprezentacije. Nemoguće je ostati u reprezentacije ako se tako nešto dogodi.”, rekao je Messi za argentinske medije.

Philippe Coutinho konačno odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti

Aubameyang napušta Borussiju ove zime: Sinoć ga pratili skauti europskih velikana

Zašto se trener Shakhtar Donetska na press konferenciji pojavio noseći Zorro masku?

Messi se prošle godine poslije poraza na penale od Čilea u finalu Copa Amerike odlučio povući iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.

On je priznao i da mu je sjedenje na klupi Barcelone u prethodne dvije utakmice u Ligi prvaka jako teško palo, ali i da je svjestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije osiguranog prolaza.

“Teško prihvaćam kada ne igram ili sam zamenja, ali sam shvatio i razumio da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako izvana djeluje drugačije.”.

Barça je grupnu fazu Lige prvaka završila na prvom mjestu grupe D sa 14 bodova, tri boda više od drugplasiranog Juventusa, a sedam bodova više od trećeplasranog Sportinga, Olympiacos je završio na posljednjem mjestu sa tek jednim bodom. Messi i ostali “gaučosi” narednog ljeta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Njemačke u finalu u produžecima (1:0), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!