NaslovnicaVijestiL'Equipe otkrio razlog zašto je Lyon izbacio brazilskog nogometaša

L’Equipe otkrio razlog zašto je Lyon izbacio brazilskog nogometaša

U siječnju ove godine Lyon je otjerao iskusnog stopera Marcela, a danas je L’Equipe otkrio razlog tome, koji je vrlo bizaran.

Mnogi su pokazali iznenađenje kada je Lyon na samom početku sezone prebacio 34-godišnjeg Brazilca u drugu momčad, a potom ga u siječnju otpustio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

L’Equipe je odlučio istražiti pozadinu te odluke, a otkriće je bilo bizarno.

Naime, igrač koji je u Lyon stigao iz Bešiktaša 2017. za 7,5 milijuna eura često je u svlačionici “puštao vjetrove”, a kap koja je prelila čašu bilo je njegovo ponašanje u kolovozu prošle godine nakon uvjerljivog poraza od Angersa (3:0) u drugom krugu.

Kad je sportski direktor Juninho ušao u svlačionicu, vidio je kako se igrači smiju dok se prostorijom širio nesnosan smrad.

Marcelo je nastavio sa svojim ritualom, a legendarni Juninho ga je odmah suspendirao i poslao u drugu momčad Lyona. Već u siječnju klub je odlučio raskinuti ugovor s Marcelom koji je vrijedio do lipnja 2023. godine.

Marcelo je tada kao slobodan igrač prešao u Bordeaux, a nije poznato je li nastavio sa svojim ispadima.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!