NaslovnicaVijestiLEWANDOWSKI O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo što je Robert Lewandowski rekao o mogućem...

LEWANDOWSKI O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo što je Robert Lewandowski rekao o mogućem odlasku iz Bayerna ovog ljeta!

Već nekoliko mjeseci kruže špekulacije kako će napadač i jedna od najvećih zvijezdi Bayern Munchena napustiti bavarski klub u ovom ljetnom prelaznom roku.

Lewandowski napušta Bayern

Sve je počelo u februaru, kad je 29-godišnjak zaposlio novog agenta, a riječ o Piniju Zahaviju, koji je navodno bio uključen u transfer Neymara iz Barcelone u Paris Saint-Germain prošlog ljeta za rekordnih 222 miliona eura.

[su_bet365_100bonus]

Na kraju se ispostavilo kako je istina da je Zahavi stigao kako bi mu pomogao da napusti Bayern Munchen, što je i sam priznao u intervjuu za Bild krajem prošlog mjeseca. On je rekao: “Robert osjeća kako mu je potrebna promjena i novi izazov u karijeri, u Bayernu znaju za to.”

Nakon dugo vremena izbjegavanja pitanja o svojoj budućnosti, Lewandowski je konačno otkrio koji su mu planovi. Naime, on je za The Players Tribune izjavio: “Već sam rekao prije nekoliko godina da ne želim igrati zauvijek u istoj ligi. To vam mogu reći, ali ne i što će se dogoditi u budućnosti. Za sada ne razmišljam o tome, fokusiran sam na ono što moram učiniti u sljedećih nekoliko tjedana. Imam 29 godina i znam da mogu igrati još dosta godina ukoliko ne bude povreda.”

Pred njim i njegovom reprezentacijom večeras je jako bitan susret protiv Kolumbije, a objema reprezentacijama je potrebna pobjeda ukoliko žele proći u osminu finala Svjetskog prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!