NaslovnicaVijestiLewandowski upozoren: Ne idi u Real Madrid!

Lewandowski upozoren: Ne idi u Real Madrid!

Od strane nekadašnjeg igrača Bayerna, Elbera je Lewandowski upozoren da ni pod koju cijenu ne ide u Real Madrid. Poljski reprezentativac je bio povezan s prelaskom na Santiago Bernabeu, ali je upozozoren da ostane na Allianz Areni od strane jednog od bivših igrača Bayerna.

Lewandowski upozoren

Bivši napadač Bayerna, Giovane Elber kaže da će Robert Lewandowski učiniti ogromnu grešku ako se pridruži Real Madridu ili Barceloni, jer možda neće igrati svake sedmice.

27-godišnjak je prešao na Allianz Arenu u slobodnom transferu nakon što je napustio Borussiu Dortmund u julu 2014. godine, ali izvještaji ga povezuju sa prelaskom u Španiju u ljetnom prijelaznom roku.

Međutim, on je upozoren i rečeno mu je da odbije svaki pokušaj iz Madrida ili Barce, od strane čovjeka koji je nosio broj 9 u Bayernu.

“Lewandowski ne bi trebao da razmišlja o prelasku u drugi klub. On može osvojiti Ligu prvaka, ligu i kup sa Bayernom,” rekao je Elber.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ako dođete u Real Madrid ili Barcelonu, može lahko biti da neće igrati svake sedmice. Nadam se da će Lewandowski ostati u Minchenu.”

Poljski reprezentativac je postigao 19 golova u 18 bundesligaških utakmica ove sezone, i pomogao je Bayernu da bude na vrhu tabele sa prednošću od osam bodova.

I sa tri godine, koliko mu je ostalo ugovora sa Bayernom, Elber ne vidi razlog zašto bi Lewa otišao u neku drugu ekipu.

“Bayern ne treba još jednog napadača. Oni su dobro pozicionirani sa Lewandowskim i Mullerom. Ako je jedan od njih van terena, onda bi Guardiola samo trebao promijeniti sistem.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!