NaslovnicaVijestiLiga prvaka: Inter traži pobjedu, Lewandowski protiv Bayerna

Liga prvaka: Inter traži pobjedu, Lewandowski protiv Bayerna

U 2. kolu grupne faze Lige prvaka nogometaši Intera gostovat će u Češkoj kod Viktorije Plzen. Inter će tražiti pobjedu u Češkoj nakon što je prošli tjedan izgubio od Bayern Münchena (0:2). Edin Džeko jedna je od “uzdanica” trenera Simeonea Inzaghija u večerašnjoj utakmici.

Džeko je u dosadašnjem dijelu karijere odigrao osam utakmica protiv Viktorije Plzen, te ostvario četiri pobjede, dva remija i dva poraza – oba poraza kao igrač Teplica.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, Džeko je do sada postigao devet golova protiv Viktorije Plzen, a češki tim je uz Manchester United klub kojem je Džeko dao najviše golova. U Ligi prvaka nastupio je u tri utakmice protiv češke momčadi i za njih postigao pet golova – dva u dresu Manchester Cityja (sezona 2013/14) i jedan hat-trick kao igrač Rome (2018/19).

Džeko je postigao hat-trick za Romu protiv Plzena u jednoj utakmici Europske lige (2016/17), a jedan gol postigao je kao igrač Teplica, u duelu odigranom 2006. godine.

Lewandowski protiv Bayerna

Bayern je na otvaranju natjecanja svladao Inter (2:0), dok je Barcelona dominirala protiv Viktorije Plzen (5:1). Osim rezultatske važnosti u grupi s tri vrlo jake momčadi, utakmica će biti zanimljiva i zbog povratka Roberta Lewandowskog u klub za koji je postigao 344 pogotka tijekom osam godina. Fantastični Poljak želio je otići godinu dana prije isteka ugovora s minhenskim klubom.

Njegov san je bila Barcelona, ​​što se na kraju i ostvarilo, ali tek nakon mučne transfer sage u kojoj ga Bayern nije htio pustiti. Barcelona je također imala financijskih problema ali je Lewandowski na kraju stigao u katalonski klub i postigao devet pogodaka u šest utakmica.

Ostvario je hat-trick u Ligi prvaka protiv Viktorije i tako savršeno najavio dolazak na Allianz Arenu.

Liga prvaka:

Grupa A:

21:00 Liverpool – Ajax

(ODGOĐENO) Rangers – Napoli

Grupa B:

21:00 Leverkusen – Atletico Madrid

21:00 Porto – Club Brugge

Grupa C:

18:45 Plzen – Inter

21:00 Bayern – Barcelona

Grupa D:

18:45 Sporting – Tottenham

21:00 Marseille – Frankfurt

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!