NaslovnicaVijestiLIGA PRVAKA: Mourinho ponovo pobijesnio na konferenciji za novinare

LIGA PRVAKA: Mourinho ponovo pobijesnio na konferenciji za novinare

Trener Chelseaja, Jose Mourinho ponovo je pobijesnio kada ga je jedan od novinara na konferenciji za Ligu prvaka, pitao o njegovim rekordima. ‘Posebni’ je pod velikim pritiskom od strane medija nakon lošeg starta u Premier ligi, gdje je izgubio tri od prvih pet utakmica.

Mourinho

Chelsea u srijedu igra protiv Maccabi Tel Aviva u Ligi prvaka. Ali kada su Mourinha pitali o njegovom ‘sindromu treće sezone’, odmah je pobijesnio:

“Gledajte, moja treća sezona u Portu? Nisam je imao.”

“Moja treća sezona u Interu? Nisam ima ni nju takodjer.”

“Moja treća sezona u Chelseaju po prvi put? Osvojio sam FA Kup, Carling Kup i igrao polu-finale Lige prvaka.”

“Treća sezona u Real Madridu, osvojio sam Super Kup, izgubio u finalu kupa u Španiji i igrao sam u polu-finalu Lige prvaka.”

“To su moje treće sezone, guglajte malo, umjesto što postavljate tako glupa pitanja.”

“Pričate o mojim trećim sezonama, i ja vam govorim da je to glupo pitanje. Ja znam svrhu pitanja, ali pitanje je vrlo glupo. Žao mi je.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!