NaslovnicaVijestiLiječnik Bayerna opleo po Guardioli: On je stalno u strahu zbog ovoga,...

Liječnik Bayerna opleo po Guardioli: On je stalno u strahu zbog ovoga, vikao sam na njega!

Liječnik Bayerna iz Munchena opleo je po španjolskom stručnjaku, sa kojim je surađivao prije nego što je napustio klub zbog Guardiolinih optužbi.

Liječnik minhenskog Bayerna Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, koji je 2015. godine podnio ostavku pošto je tadašnji trener njemačkog prvaka Pep Guardiola optužio medicinsku službu za poraz od Porta (3:1), u autobiografiji govorio je o odnosu sa španjolskim strategom.

“Mislim da je Guardiola trener s vrlo niskim samopouzdanjem, koji pokušava sakriti sve od ljudi koje ne poznaje. Izgleda kao da živi u stalnom strahu, ali nije u strahu od poraza, već od gubitka autoriteta.

[su_no1forfootball]

“Povrijedio mi je čast. Verbalno me napadao kada sam imao tretmane s igračima. Krivio me za brojne ozljede i fizičko stanje nogometaša. Čak i poraze! Uvijek je burno reagirao kada bi morao mijenjati igrača zbog ozljede mišića. Uvijek je govorio da mu je nevjerojatno da u Španjolskoj igračima treba dva tjedna za oporavak, a u Njemačkoj čak šest!”

Transfer glasine: PSG dovodi nogometaša Juventusa, katastrofalne vijesti za Paula Pogbu, Timo Werner otkrio planove za nastavak karijere

Neymarov otac dobio zeleno svjetlo: Brazilac želi da se povijesni transfer dogodi prije Svjetskog prvenstva

“Tražio je da zagrijavanje za trening bude gotovo u pet minuta, a to je nemoguće. Pa se čudio odakle ozljede…” rekao je iskusni liječnik, koji se vratio u klub u studenom prošle godine, zajedno sa Juppom Heynckesom.

“Po mojem mišljenju Pep je vratio vrijeme unazad u Bayernu. Naopako je okrenuo cijeli dobro promišljeni sistem isprobanih i dokazanih medicinskih programa. Ma on je znao sve bolje od nas… Njega nije interesirala medicina, već medicinska čuda.”

[su_tenis_live_koeficijenti]

Prije sukoba s Guardiolom, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt radio je 38 godina u medicinskom timu münchenskog diva.

“Ta suradnja nije mogla dobro da se završi. Guardiola je u meni vidio nekoga ko prima njegove komande i ispunjava ih kada on to poželi. Vikao sam na njega i udario sto tako jako da su sve čaše sa njega pale. Prvi put za vrijeme mog boravka u klubu sam podigao glas” napisao je Muller-Wolfhart.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!