NaslovnicaVijestiLineker ponovno prokomentirao Benzemu

Lineker ponovno prokomentirao Benzemu

lineker o benzemi

Gary Lineker, slavni televzijski sukomentator u Engleskoj, najpoznatiji po svojoj legendarnoj izjavi o tome kako je nogomet igra u kojoj trče 22 igrača i na kraju uvijek pobjedi Njemačka. Ovih dana ponovno je komentirao igru Karima Benzeme.

Nedavno su se lomila koplja na relaciji Zidane – Lineker jer se Gary Lineker ‘usudio’ komentirati Benzemu. Lineker je nakon utakmice između Real Madrida i Tottenhama na Santiago Bernabeu stadionu prokomentirao: “Smatrate li i vi da je Benzema precijenjen ili se to samo meni čini? On zabije gol u svakoj drugoj utakmici, a za jak tim kakav je Real Madrid to uopće nije ništa posebno. Solidan je, ali ne i odličan napadač.”

Trener Real Madrida nije bio oduševljen komentarom engleskog stručnog sukomentatora pa prokomentirao: “Ne znam zašto Lineker tako govori, pa Benzema je najbolji.” Zaista, ima Benzema problema s realizacijom, kako prošle sezone tako i ove. U LaLigi postigao je samo jedan pogodak, koliko i glavna zvijezda Cristiano Ronaldo, no u Ligi prvaka sinoć je konačno zabio nakon 279 dana.

Cristiano Ronaldo muku muče s realizacijom ove sezone, no Cristiano je poprilično dobar u Ligi prvaka. Nakon 5 odigranih utakmice grupne faze Lige prvaka Cristiano je uvjerljivo prvi strijelac sa 8 golova, a Benzema je u sinoćnjoj utakmici na Cipru zabio svoja prva gola u ovosezonskoj Ligi prvaka.

Gary Lineker sinoć je ponovno komentirao igru Benzeme no ovaj puta pozitivno. Napisao je: “Dva gola Benzeme. Vratio se!” I zaista, bio je sinoć Karim Benzema jedan od najboljih pojedinaca na terenu. Svi u Realu nadaju se takvim predstavama i ubuduće.

[su_live_koeficijenti]

Utakmica protiv APOEL-a

Realu je trebala utakmica poput ove, da se napuni samopouzdanjem. Na gostovanju kod APOEL-a zabili su 6 golova domaćoj ekipi, a golijadu je otvorio Luka Modrić. Do kraja poluvremena golove su zabili još i Nacho te Benzema koji je zabio dva. Nakon prvih 45 minuta u svlačionicu su išli kod rezultata 0-4, a u drugoj dijelu na scenu je stupio Cristiano Ronaldo koji je zabio još 2 gola te se dodatno odaljio od svojih konkurenata u borbi za najboljeg strijelca Lige prvaka.

Real je u velikom zaostatku za Barcelonom u prvenstvu, no Zidane je uvjeren: “Smanjit ćemo razliku, a golovi Benzema i Ronalda će doći.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!