NaslovnicaVijestiLionel Messi: Barcelona je jedini klub, nikada neću otići

Lionel Messi: Barcelona je jedini klub, nikada neću otići

Zvanično najbolji igrač svijeta za prošlu godinu, Lionel Messi, priznao je da nema interesa u napuštanju Barcelone tokom svoje karijere, ističući da je to jedini klub za njega.

lionel messi

Messi, koji je u Barcelonu stigao sa samo 14 godina, sinoć je osvojio svoju rekordnu petu Zlatnu loptu.

28-godišnjak je prošle godine sa klubom osvojio ukupno pet trofeja, uključujući Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo, dok je također i vodio reprezentaciju Argentine do finala Copa Amerike, gdje su poraženi od Čilea nakon jedanaesteraca.

Unatoč tome što je 2013. godine izjavio da bi se volio vratiti u Newell’s Old Boys, klub u kojem je sve počelo, na kraju karijere, čini se da je on promijenio svoje planove.

“Reakao sam to tisuću i jedan put, i uvijek je odgovor isti. Moja ideja je da karijeru završim kod kuće, a moja kuća je Barcelona. Nadam se da će tako i biti.”

Messijev trenutni ugovor sa Barcelonom ističe 2018. godine, a on će tada imati 31 godinu.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Kapetan Real Madrida definitivno napušta klub. Nastavlja karijeru u MLS-u!

0
Nacho Fernandez, kapetan madridskog Reala, definitivno će napustiti klub na ljeto kada mu istekne ugovor sa španjolskim divom. No, što je iznenađujuće jest njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!