NaslovnicaVijestiLionel Messi će dobiti istu ponudu kao Cristiano Ronaldo. Njegov otac pregovara...

Lionel Messi će dobiti istu ponudu kao Cristiano Ronaldo. Njegov otac pregovara s Al-Hilalom?

Da vam je netko prije par godina rekao da će Lionel Messi i Cristiano Ronaldo ponovno igrati u istoj ligi, povjerovali biste mu. Ali da vam je netko rekao da će to biti saudijska liga, sigurno ne biste. A za samo nekoliko mjeseci taj bi pomalo suludi scenarij mogao postati stvarnost.

Naime, Messi je dobio ponudu da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji i ozbiljno razmišlja o tome. Nakon što je Al-Nassr u siječnju doveo Cristiana Ronalda, njihov najveći rival i najveći saudijski klub Al-Hilal odmah se odlučio pokušati dovesti Messija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kontakti su već uspostavljeni, a mogućnost dolaska Argentinca u Al-Hilal je krajnje realna, o čemu svjedoče i fotografije na kojima se vidi Messijev otac Jorge koji je stigao na pregovore s čelnicima saudijskog kluba.

Prema Marci, Al-Hilal je spreman ponuditi Messiju 220 milijuna eura po sezoni.

Messi ima ugovor s PSG-om do kraja ove sezone, a još uvijek nije odlučio hoće li ostati u Parizu, vratiti se u Barcelonu ili otići u Saudijsku Arabiju. Messi bi ugovor s Al-Hilalom mogao službeno potpisati tek 1. srpnja jer je taj klub pod sankcijama FIFA-e i do tog datuma ne smije dovoditi igrače.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!