NaslovnicaVijestiLionel Messi imenovao četiri kluba koji mogu parirati Barceloni u Ligi prvaka

Lionel Messi imenovao četiri kluba koji mogu parirati Barceloni u Ligi prvaka

Na početku sezone se činilo kao da će Zinedine Zidane podići i treći trofej Lige prvaka kao menadžer. Trenutno to nije slučaj, jer svi osjećaju kao da je Barcelona, njihov najveći rival, mnogo bliža tome, ali tkoga Lionel Messi vidi kao najvećeg rivala Barcelone u Ligi prvaka ove sezone.

Lionel Messi imenovao

Zinedine Zidane je napravio veliki posao kada je prošle sezone pokazao da posao menadžera izgleda lakši nego pravljenje tosta.

Francuz je pomogao Real Madridu da osvoji La Ligu po prvi put u pet godina, ali još impresivnije je to što je iste te sezone osvojio i Ligu prvaka po drugi put zaredom i tako oborio mnoge rekorde.

[su_no1forfootball]

To je bila dominacija Los Blancosa koja se očekivala i ove sezone, ali su izgubili bodove u Ligi prvaka i završit će na drugoj poziciji iza Tottenhama. Osim toga, oni su također i osam bodova iza Barcelone u La Ligi.

S druge strane, Ernesto Valverde također bježi u svojoj skupini Lige prvaka. Može li ih netko zaustaviti? U razgovoru sa Kickerom, Messi je otkrio četiri momčadi koje bi mogle da pariraju Barceloni.

“City je jedna od najjačih ekipa ove sezone zajedno sa PSG-om.

“Ali sezona je još uvijek na početku, a nikada ne bih otpisao ni Real Madrid zbog njihove klase i iskustva, iako trenutačno ne igraju kako se očekuje od njih. Ni Bayern Munchen nije baš u najboljoj formi, ali su još jedan veliki tim koji će biti spreman.”

[su_watch_live_football]

City je do sada ove sezone nepremostiv u Premier ligi, a isto vrijedi i za Ligu prvaka, a ekipa Pep Guardiole izgleda kao veliki kandidat za osvajanje naslova Premier lige i Lige prvaka.

S Neymarom i Kylian Mbappeom u svom timu, PSG je u istoj poziciji, pa čak su pobijedili i Bayern Munchena ranije u skupinama, ali se Bayern od tada transformirao.

Real Madrid će također, naravno biti jedan od favorita za osvajanje ovog turnira, a njihova forma će vjerojatno biti mnogo bolja u narednim utakmicama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Alen Halilović najavio transfer. Želi igrati za ova tri kluba!

0
27-godišnji ALEN HALILOVIĆ, nekadašnji dragulj hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac, nalazi se u središtu pažnje zbog svoje izvanredne sezone u nizozemskom klubu Fortuna Sittard,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!