NaslovnicaVijestiLionel Messi napao Barcelonu zbog Luisa Suareza!

Lionel Messi napao Barcelonu zbog Luisa Suareza!

Lionel Messi je uputio još jedan udarac prema Barceloni, ovaj put tijekom rješavanja transfera Luisa Suareza, dok se njegov bivši suigrač pridružio Atletico Madridu.

Lionel Messi napao Barcelonu

Sasvim je jasno da Messi uopće nije zadovoljan na Nou Campu, iako ostaje u klubu do kraja ove sezone kada mu istječe ugovor.

Jedan od razloga zbog kojih je uopće bio nesretan bila je navodno odluka da se riješe Suareza, a napadač je u četvrtak potvrdio transfer u Atletico.

Bilo je sasvim jasno da je Suarez bio uzrujan zbog odlaska i da bi radije ostao, a sada je Messi svoje nezadovoljstvo objavio na Instagramu.

Uz nekoliko zajedničkih slika sa Suarezom, Messi je napisao: “Zaslužio si ispraćaj zbog onoga što ti i jesi: jedan od najvažnijih igrača u povijesti kluba, postižući važne stvari za tim i pojedinačno. Ali istina je da me u ovom trenutku ništa ne iznenađuje.”

U ostatku opisa kapetan Barcelone, koji je zajedno sa Neymarom činio jednu od najboljih napadačkih trojki u modernom nogometu sa Urugvajcem, rekao je: “Već sam dobio ideju kako to izgleda, ali danas sam ušao u svlačionicu i osjetio sam koliko će biti teško nastaviti bez tebe kako na terenima, tako i van njih.”

“Nedostajat ćeš nam. Bilo je to mnogo godina, mnogo partnera, ručkova, večera… Mnogo stvari koje nikada neću zaboraviti, svaki dan zajedno.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!