NaslovnicaVijestiLionel Messi objasnio zašto je prije povraćao tokom utakmica

Lionel Messi objasnio zašto je prije povraćao tokom utakmica

Legendarni napadač Barcelone Lionel Messi konačno je otkrio razlog zbog kojeg je povraćao tokom utakmica prije nekoliko godina.

Messi objasnio zašto je prije povraćao

To mu se dešavalo nekoliko puta u dresu Barcelone, a također je povratio i u dresu reprezentacije u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine protiv Njemačke.

On je prije tri godine rekao: “Ne znam o čemu je riječ, ali imao sam tisuće pregleda. Počinjem osjećati mučninu i dođem do točke kada ću skoro povratiti, ali onda mučnina nestane.”

Ipak, konačno je otkrio razlog zbog kojeg mu se to događalo. U intervjuu za La Cornisu, on je priznao kako je problem bila nezdrava prehrana i da mnoge namirnice koje je jeo u to vrijeme više ne jede, te da mu je to puno pomoglo.

“Jeo sam lošu hranu dugi niz godina, ali sada se to promijenilo. U ranim dvadesetim godinama jeo sam dosta čokolade, alfajoresa (južnoamerički kolači) i pio dosta limunade. Iako nisam drastično promijenio ishranu, sada sam puno zdraviji. U prošlosti sam puno povraćao, a sada se to više ne događa.”

[su_bonus]

Argentinac je također priznao kako bi mu predstojeće Svjetsko prvenstvo moglo biti možda i posljednje: “Smatramo da, ukoliko ne osvojimo Svjetsko prvenstvo u Rusiji, jedino što nam preostaje je da odustanemo od reprezentacije. Sanjam o osvajanju trofeja u Rusiji. Želja mi je proživjeti nešto slično kao u Brazilu 2014. godine. Možete učiniti sve kako treba i na kraju podbaciti, kao mi tada.”

Messi je već jednom napustio reprezentaciju, 2016. godine nakon poraza protiv Čilea u finalu Copa Americe. Međutim, na kraju se ipak vratio i pomogao ‘Gaučosima’ da se kvalifikuju na predstojeće Svjetsko prvenstvo, što zasigurno bez njega ne bi učinili.

30-godišnjak igra sjajnu sezonu, a jučer je postigao gol na svojoj šestoj uzastopnoj utakmici u pobjedi Barcelone protiv Athletic Bilbaa rezultatom 2-0. To mu je bio ukupno 38 gol u svim takmičenjima ove sezone, te je trenutno vodeći strijelac u La Ligi sa 25 postignutih golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!