NaslovnicaVijestiLionel Messi otkrio razlog zbog kojeg se ofarbao u plavo

Lionel Messi otkrio razlog zbog kojeg se ofarbao u plavo

Lionel Messi otkrio razlog zbog kojeg se ofarbao u plavo. Smatran za nedvojbeno najboljeg igrača na planeti, Lionel Messi je ikona globalnog nogometa.

Lionel Messi otkrio

Međutim, kada je Barcelonina zvijezda odlučila odbaciti svoju tamno smeđu za plavu kosu, iznenadilo je cijeli svijet.

Trendovi dolaze i odlaze u nogometu, s nekim groznim izborima stila tijekom godina – dok Messijev sunarodnjak Rodrigo Palacio i dalje ima pacovski rep – ali tu su i Samir Nasri i Aaron Ramsey koji su zapratili trend Lionel Messija i ofarbali se u plavo.

Međutim, dok se mnogi igrači možda bespredmetno odluče za podebljani rizik sa svojim novim izborima za frizuru, Messi je dao valjan razlog svom izboru da odbaci prirodnu boju svoje kose i napravi samog sebe malo uočljivijeg na terenu.

[su_euro_soccer_bonus]

29-godišnjak je trenutno u najboljim godinama svoje karijere, kada se odlučio napraviti šok izjavu da napušta reprezentaciju, što je potreslo sve njegove navijače, a prije svega sve Argentince. Međutim, Messi se odlučio vratiti, gdje će biti dostupan za Argentinu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. i Copa Americi 2019., gdje bi se trebali kvalificirati.

Messi je bio vidno uzrujan nakon što je, opet, poražen u finalu Copa Amerike protiv Čilea ovog ljeta, nakon što je promašio jedanaesterac i postao tragičar te noći. Barcina zvijezda je dala taj događaj kao razlog za svoju novu frizuru.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Napravio sam promjenu za početak od nule. Svašta se izdogađalo i rekao sam sebi: ‘Moram razbiti ovo proklestvo i početi iznova'”, rekao je MEssi za Sport.

Argentinac je osuđen na reprezentativnoj razini, a sada je već vodio svoju zemlju u nekoliko finala, gdje je bio kapetan i došao tako blizu do podizanja trofeja, kako bi na kraju ponovo izgubio na penale.

Screenshot_4

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!