NaslovnicaVijestiLionel Messi otkrio svoje najveće žaljenje u Barceloni nakon emotivnog oproštaja!

Lionel Messi otkrio svoje najveće žaljenje u Barceloni nakon emotivnog oproštaja!

Lionel Messi je otkrio da mu je jedino žao što u Barceloni nije osvojio još jedan trofej Lige prvaka. Šestostruki osvajač Zlatne lopte u nedelju se emotivno oprostio od Barcelone nakon što je potvrđeno da će napustiti klub u kojem je od svoje 13. godine.

Lionel Messi otkrio

Messi odlazi kao najbolji strijelac i kapetan Barcelone ikada, s nevjerojatna 672 postignuta gola i 35 trofeja u svom osobnom kabinetu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Učinio je to sve i više od toga na Nou Campu, ali 34-godišnjak žali zbog činjenice da sa Barcelonom nije osvojio petu Ligu prvaka.

Mesis je podigao taj trofej 2005/06., 2008./09., 2010./11. i 2014./15. – njegov i Barcin posljednji trijumf.

Još uvijek ima loš osjećaj zbog polufinalnog poraza od Chelseaja i Liverpoola 2012. odnosno 2019. godine.

“Volio bih da sam osvojio još jendu Ligu prvaka”, rekao je Messi novinarima na konferenciji.

“Izbačeni smo u polufinalu od Liverpoola, što nas je spriječilo da dođemo do još jednog finala.”

“Došli smo do polufinala protiv Chelseaja sa Pepom i onda su nas oni spriječili da idemo dalje. Moglo je to biti vrijeme kada bi osvojili još jedan trofej Lige prvaka, ali to je nogomet.”

Messi je promašio drugi penal protiv Chelseaja prije devet godina, dok njegova dva gola protiv Liverpoola na kraju nisu ništa značila, jer je momčad izgubila 4-0 na Anfieldu prije toga. To se dogodilo prije dvije godine.

No, budući da je ovog ljeta konačno osvojio veliki trofej sa Argentinom, 34-godišnjak želi osvojiti još trofeja.

“Ljudi me znaju, znaju da sam konkurentan. Želim nastaviti pobjeđivati,” rekao je Messi.

“U posljednjim godinama želim da se borim za titule. Čestitima Daniju Alvesu, želim više titula od njega. Blizu sam i nastavit ću sa tim.”

“Ne znam koliko dugo mogu biti na vrhu. Da vidimo kako će moje tijelo reagirati.”

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!