NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI OTKRIO: Želio je napustiti Barcelonu, a evo i zbog čega!

LIONEL MESSI OTKRIO: Želio je napustiti Barcelonu, a evo i zbog čega!

Zvijezda Barcelone i jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa Lionel Messi priznao je kako je razmišljao o odlasku iz kluba 2014. godine, nakon što su vlasti njega i njegovog oca optužili za poreznu prevaru.

Messi priznao da je želio napustiti Barcelonu

32-godišnjak je tada optužen kako je utajio oko 3 miliona eura u periodu između 2007. i 2009. godine, te je na kraju proglašen i krivim, što ga je natjeralo da pomisli o mogućem odlasku sa Camp Noua.

Međutim, privrženost i ljubav prema klubu su razlozi zbog kojih je ostao, a ne nedostatak ponuda od strane drugih europskih velikana, priznao je Argentinac. On je u intervjuu za Rac1 rekao: “U glavi su mi se vrtjele misli o odlasku u to vrijeme, ne o odlasku iz Barcelone, već iz Španjolske. Osjećao sam kako me tretiraju nepravedno i nisam želio biti tu više.”

“Vrata su mi otvorili brojni klubovi, ali nitko mi nije poslao službenu ponudu, jer su svi znali kako mi je želja ostati u Barceloni. Bilo je trenutaka kada sam se osjećao umorno zbog mnogih okolnosti, a to se dogodilo nekoliko puta, posebno 2013. i 2014. godine, tokom problema sa porezom i svime što se dogodilo. Bio je to težak period za mene i moju obitelj, mnogi ljudi nisu znali kroz što prolazim.”

Zatim je još dodao: “Očito je da ću ostati ovdje ukoliko navijači to žele. Oduševljen sam u klubu i ideja mi je ostati, ništa se nije promijenilo u vezi toga. Sve je jasnije kako ću ovdje završiti karijeru. To želim i ja, a i moja obitelj, najviše zbog toga kako se osjećam u klubu. Pored toga, ne bih želio mijenjati prijateljstva moje djece ili njihov društveni krug, ne bih želio prekidati sve to. Ja sam morao živjeti s tim i ne želim da se njima to dogodi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!