NaslovnicaVijestiLionel Messi i Pep Guardiola donirali po milijun eura za borbu protiv...

Lionel Messi i Pep Guardiola donirali po milijun eura za borbu protiv koronavirusa u Španjolskoj!

Barcelonin nogometaš Lionel Messi i menadžer Manchester Citya Pep Guardiola donirali su svaki po milijun eura za pomoć u borbi protiv epidemije koronavirusa u Španjolskoj.

donirali po milijun eura

Argentinski internacionalac poslao je novac u Hospital Clinic, javnu bolnicu u Barceloni koja, zajedno s liječenjem bolesnika zaraženih Covid-19, također istražuje opasni virus.

“Leo Messi dao je donaciju za kliniku za borbu protiv koronavirusa”, napisala je Hospital Clinic na Twitteru. “Hvala vam puno, Leo, na predanosti i podršci.”

Bivši igrač Barcelone i menadžer Manchester Cityja Guardiola dao je svoj doprinos u borbi protiv smrtonosnog virusa impresivnom donacijom zaklade Angel Soler Daniel koja ima za cilj nabavku i proizvodnju medicinske opreme koja trenutno nedostaje u Španjolskoj.

“Pep Guardiola dao je donaciju u iznosu od milijun eura Fondaciji Angel Soler Daniel za nabavku i isporuku zdravstvene opreme za rješavanje pandemije Covid-19”, navodi se u priopćenju.

 

Španjolska je druga najgore pogođena europska zemlja nakon Italije, s 2.696 smrtnih slučajeva i gotovo 40.000 pozitivnih slučajeva.

Katalonija, domovina Guardiole i mjesto u kojem je Messi živio otkako se pridružio Barci u dobi od 13 godina, jedna je od najteže pogođenih regija Španjolske.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!