NaslovnicaVijestiLionel Messi predložio Barceloni da potpiše napadača iz Premier lige za 65...

Lionel Messi predložio Barceloni da potpiše napadača iz Premier lige za 65 milijuna eura kao zamjenu za Suareza!

Lionel Messi navodno želi da Barcelona potpiše njegovog sunarodnjaka Sergija Aguera kao zamjenu za Luis Suareza.

Lionel Messi predložio

Urugvajski internacionalac bit će izvan akcije nekoliko mjeseci zbog ozljede koljena. Prema Mirroru, Messi je tražio od menadžera Barcelone Quiquea Setiena da potpiše Aguera kao Suaresovu zamjenu, ali klub još nije poslao ponudu.

Trenutačno procjenjen na 65 milijuna eura prema Transfermarktu, 31-godišnjak je ove sezone bio u sjajnoj formi, postigavši ​​20 golova u 22 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima za Manchester City.

Nema sumnje da bi iskustva i kvaliteta napadača Agueroa bio sjajan dodatak momčadi Barcelone. No, čini se da su vrlo male šanse da će Blaugrana napraviti transfer za njega jer imaju igrače koji su sposobni igrati na toj poziciji. Antoine Griezmann igrao je kao napadač Atletico Madrida i bio bi idealan za zamjenu Suareza.

S Francuzom koji igra kao napadač, Ansu Fati ili Ousmane Dembele mogu igrati na lijevim krilnim pozicijama.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!