NaslovnicaVijestiLIONEL MESSI PRIZNAO: Evo koji suigrač u Barceloni ga savršeno poznaje na...

LIONEL MESSI PRIZNAO: Evo koji suigrač u Barceloni ga savršeno poznaje na terenu!

Barcelona je u subotu nastavila stopostotni učinak u La Ligi ove sezone pobijedivši na teškom gostovanju kod Real Sociedada u okviru četvrtog kola.

Alba najbolje poznaje Messija

Domaćin je poveo već u 12. minuti susreta, ali su Katalonci stigli do preokreta u drugom poluvremenu zahvaljujući golovima Luisa Suareza i Ousmanea Dembelea.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Nakon teškog Svjetskog prvenstva, na kojem je njegovu reprezentaciju već u osmini finala izbacila kasniji prvak Francuska, Messi je sjajno krenuo u novu sezonu, postigavši već četiri gola i tri asistencije u pet odigranih utakmica.

Argentinac je jučer dao zanimljiv intervjuu za katalonski radio u kojem je otkrio koji suigrač u timu ga najbolje poznaje. Iako već dugi niz godina nastupa sa igračima kao što su Gerard Pique i Sergio Busquets, ipak je riječ o drugoj zvijezdi, odnosno Jordiju Albi s kojim, kako kaže, ima jedinstveno partnerstvo. Rekao je: “Jordi Alba me savršeno poznaje. Zna kada ću mu dodati loptu bez da ga i pogledam, s njim imam posebnu vezu na terenu.”

31-godišnjak je također dodao kako još uvijek pokušava popraviti najslabiji dio svoje igre, a riječ je o penalima: “Volio bih biti učinkovitiji kada su u pitanju penali. Međutim, teško je raditi na njima. Nije ista stvar izvoditi ih na treningu i na utakmici. Možete imati ideju u svojoj glavi ili nešto na čemu ste radili, ali je mnogo teže nego što se čini. Očito je da bih volio biti bolji u izvođenju penala.”

O ulogi u timu i promjeni pozicija posljednjih nekoliko sezona, on je rekao: “Normalno je da se način igre razvija. Kada sam debitovao za prvi tim imao sam 17 godina. Igrao sam na drugoj poziciji i na drugačiji način u to vrijeme. Od tada se i nogomet promijenio, kao i moj način igre i kretanja na terenu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!