NaslovnicaVijestiLIVERPOOL DOGOVORIO TRANSFER: Nekada perspektivni veznjak - a sada samo neko koga...

LIVERPOOL DOGOVORIO TRANSFER: Nekada perspektivni veznjak – a sada samo neko koga se žele riješiti!

Liverpool nije spreman ponovo posuditi mladog veznjaka Ovie Ejariju i održao je razgovore za stalni transfer za ovog igrača.

LIVERPOOL DOGOVORIO TRANSFER

21-godišnjak se teško snalazio na Anfieldu, a nedavno izvješće Football Insidera tvrdilo je da je spreman vratiti se na još jednu godinu posudbe u Reading.

Međutim, čini se da to nije slučaj, jer se tvrdi da je Liverpool dogovarao trajni transfer Ejarije umjesto toga, tvrdi Liverpool Echo.

Redsi imaju dosta dubine na sredini terena, tako da u ovom trenutku nemaju mjesta da koriste Ejariju.

DOBITNI LISTIĆ OVOG TJEDNA! PRIDRUŽITE SE SVIJETKLADJENJA INSTAGRAMU I FORUMU KAKO BI NA VRIJEME VIDJELI SVE LISTIĆE! 1806€! ZARADITE SA NAMA!

I dok je engleski internacionalac do 21 godine možda nekako izgledao kao svijetla perspektiva, on se nije doista razvio kao što su se neki nadali.

Ejaria je imao šanse da impresionira dok je bio na posudbi sa igračima Rangersa i Readinga, ali nije učinio dovoljno da sugerira da može dodati mnogo Liverpoolovoj momčadi.

Liverpool Echo sugerira da Brentford trenutno dolazi sa najboljom ponudom za Ejariju sa oko 3.5 milijuna funti, plus dodaci i klauzula o prodaji.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!