NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi mladu zvijezdu Svjetskog prvenstva, sve je dogovoreno

Liverpool dovodi mladu zvijezdu Svjetskog prvenstva, sve je dogovoreno

Najbolji mladi igrač proteklog Svjetskog prvenstva Enzo Fernandez dogovorio je transfer u Liverpool, javljaju argentinski mediji. Fernandez je navodno dogovorio da će ostati na posudbi u Benfici pola sezone, a zatim potpisati za engleski klub.

Fernandez ima 21 godinu, ali je odigrao veliku ulogu u osvajanju svjetskog prvenstva za Argentinu. U pet od sedam utakmica krenuo je od prve minute, postigao jedan gol i jednu asistenciju. U Benficu je stigao prošlog ljeta iz River Platea i nametnuo se kao jedan od najboljih igrača portugalske momčadi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema Transfermarktu Fernandez vrijedi 35 milijuna eura, no u stvarnosti je ta cijena puno veća.

Liverpool je prošlog ljeta iz Benfice doveo urugvajskog napadača Darwina Nuneza za 80 milijuna eura. Zasad se pokazao kao pojačanje, iako je neko vrijeme trpio kritike. Nunez je postigao devet golova u 21 utakmici za Liverpool.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!