NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi pojačanje od 100 milijuna funti ovog ljeta

Liverpool dovodi pojačanje od 100 milijuna funti ovog ljeta

Liverpool pronašao pojačanje koje će ih koštati preko 100 milijuna funti. Da li će Liverpool uspjeti da ga dovede? Pa nakon onakve igre protiv Rome u polufinalu Lige prvaka Liverpool će moći da bira igrače na ljetnom prijelaznom roku, pogotovo ako osvoje Ligu prvaka.

Liverpool dovodi pojačanje

Nećemo doista znati odgovor do kraja sezone, ali kako stvari stoje Liverpool ne samo da će igrait u Ligi prvaka sljedeće sezone, nego bi mogli i osvojiti ovo natjecanje do kraja ove sezone, dok će od prodaje Brazilca za 145 milijuna funti svi znati da Liverpool ima novca i neće im biti lako dovesti neko novo pojačanje.

Jurgen Klopp će sada sigurno završiti u top četiri u Premier ligi i o zamjeni za Coutinha se uopšte ne priča, no Nijemac će sigurno pronaći još nekoliko igrača koji bi mogli upotpuniti njegovu već nevjerojatnu momčad.

Naravno, njemački stručnjak je vjerojatno pokušao. Međutim, s klubovima koji su znali da imaju 145 milijuna funti u svojoj blagajnoj, otežali su mu život.

[su_premierleague]

To je jedan od razloga zašto Liverpool nije nastavio slati ponude za Monacovog Thomasa Lemara. Redsi su bili zainteresirani za Francuza od prošlog ljeta, ali sigurno ga ne smatraju tako skupim, jer Monaco traži 90 milijuna funti.

Izvještaji ovog tjedna tvrde da je Liverpool potpuno ohladio svoj interes za ovog mladog igrača i da ga čak više neće pokušati dovesti ni na sljedećem prijelaznom roku.

Dakle, tko je sljedeći na popisu?

Pa, prema Mirroru, identificirali su Leon Baileya iz Bayer Leverkusena.

Izvješće tvrdi da Klopp smatra da je Lemar postavio svoje ciljeve i da želi u Barcelonu, što znači da Liverpool mora promijeniti svoje planove.

I to dolazi u obliku 20-godišnjeg Jamajčanina Baileya.

[su_bonus]

Krilni igrač je jedan od najcjenjenijih mladih igrača u europskom nogometu s ostalim vrhunskim klubovima iz Engleske, koji ga redovito prate.

Ali ako ga Liverpool potpiše, izvori u Njemačkoj vjeruju da će ih koštati nevjerojatnih 100 milijuna funti (112 milijuna eura) – više od onoga što bi ih Lemar koštao.

Ali ako žele da pobijede ostale vrhunske klubove za Baileyjev potpis, morat će osigurati Ligu prvaka sljedeće sezone, što je već sigurna stvar. Liverpool je sada na trećoj poziciji, samo tri boda manje od Manchester Uniteda, dok imaju tri boda više od Tottenhama, ali i više utakmicu, tako da će biti vrlo zanimljivo vidjeti da li će Tottenham pobijediti i preći Liverpoola na tabeli Premier lige.

Bailey će bez sumnje imati dosta ponuda na ljeto ove godine i bit će u mogućnosti da zahtijeva Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!