NaslovnicaVijestiLIVERPOOL DOVODI POJAČANJE OD 130 MILIJUNA FUNTI: Redsi će sa njim biti...

LIVERPOOL DOVODI POJAČANJE OD 130 MILIJUNA FUNTI: Redsi će sa njim biti nezaustavljivi!

Liverpool dovodi pojačanje od 130 milijuna funti. Redsi će sa njim biti nezaustavljivi! Izvještaj koji potječe iz Španjolske danas tvrdi da su Redsi pripremili ponudu vrijednu 130 milijuna funti za Real Madridovog Marco Asensija, piše španjolski Don Balon.

LIVERPOOL DOVODI POJAČANJE

Liverpool je zaista dobro naoružan novcem, nakon što su Philippe Coutinha prodali Barceloni za 145 milijuna funti u siječnju i Jurgen Klopp još uvijek nije zamijenio Brazilca na Anfieldu. Doveo je Naby Keitu i Fabinha, dok još uvijek želi Fekira iz Lyona, uz sve to želi i Asensia.

Mladi Španjolac ima sve atribute nužne za uspjeh u Premier ligi i zasigurno bi bio hit na Anfieldu.

Međutim, postoji problem za ekipu sa Merseysidea. Prema riječima Don Balona, 22-godišnjak favorizira prelazak u Chelsea umjesto Liverpoola, no to je rekao prije nego što se Chelsea nije uspio plasirati za Ligu prvaka, tako da vjerujemo da je situacija sada potpuno drugačija i da Klopp ima šansu da ga dovede.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Jurgen Klopp će pokušati da ga dovede sa poznatom Anfield atmosferom, dok mu može ponuditi i igranje u Ligi prvaka, možda još uvijek ima nade da privuče jednog od najtalentiranijih mladih igrača na svijetu iz Real Madrida.

Nevjerojatan napadač može igrati bilo gdje u napadačkoj liniji. Ima brzine u izobilju i izniman je finišer kada se nudi prilika za postizanje golova.

Španjolac bi mogao razmjenjivati pozicije sa igračima poput Mohamed Salaha, Sadio Manea i Roberta Firmina i nesumnjivo dodati još jednu razinu potencijala u Redsovu već odličnu napadačku liniju.

Asensio je kao mladi igrač igrao u Mallorci od 2006 do 2014. godine, kada prelazi u Real Madrid. Zatim se vraća u Mallorcu na posudbu odmah, dok je poslije toga 2015/16 sezone bio na posudbi u Espanyolu.

[su_bonus]

U Real Madrid je došao 24. studenog 2014. godine za 3.9 milijuna eura, gdje je potpisao ugovor na šest godina.

Nakon što je postao regularan u mlađim kategorijama španjolske reprezentacije, Asensio je svoj debi za U21 tim napravio 26. ožujka 2015. godine, nakon što je ušao kao kasna izmejna za strijelca Gerard Deulofeua u prijateljskoj utakmici protiv Norveške.

17. svibnja 2016. godine, Asensio i njegov suigrač iz Espanyola dobivaju poziv u prvu ekipu Španjolske u prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine. Svoj debi je napravio 29. svibnja protiv Švicarske, gdje je Španjolska dobila sa 3-1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!