NaslovnicaVijestiLiverpool dovršio sjajan transfer gotovo besplatno: Klopp se veseli suradnji

Liverpool dovršio sjajan transfer gotovo besplatno: Klopp se veseli suradnji

Mladi portugalski reprezentativac Fabio Carvalho postao je treće pojačanje Liverpoola u ljetnom prijelaznom roku nakon što su prethodno ugovor s engleskim viceprvakom potpisali Darwin Nunez i Calvin Ramsay.

Engleski klub objavio je da je bivši nogometaš Fulhama danas službeno potpisao ugovor s Liverpoolom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Carvalho je početkom godine trebao potpisati za Liverpool, no transfer nije realiziran zbog papirologije.

“Carvalho je igrač koji može podići stadion na noge. Imao je sjajnu sezonu u Fulhamu, on je svestran igrač i svojom kreativnošću predstavlja opasnost za protivničke obrane. Trebat će strpljenja, ali veselim se radu s njim u Liverpoolu,” rekao je. Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp.

Portugalac je odigrao ključnu ulogu u povratku Fulhama u Premiership prošle sezone, uz srpskog nogometaša Aleksandra Mitrovića, postigavši ​​10 golova i upisavši osam asistencija.

U Liverpoolu će nositi dres s brojem 28, a vrijedi istaknuti kako je u klub s Anfielda stigao gotovo besplatno. Naime, klubovi su se ranije dogovorili da Carvalho prijeđe u Liverpool za 5,9 milijuna eura nakon što mu u lipnju istekne ugovor s Fulhamom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!