NaslovnicaVijestiLIVERPOOL NAPRAVIO PRISTUP: Troše 150 milijuna eura na zvijezdu Barcelone!

LIVERPOOL NAPRAVIO PRISTUP: Troše 150 milijuna eura na zvijezdu Barcelone!

Liverpool je, kako se izvješćuje, pokucao na vrata Barceloninog napadača Ousmane Dembelea dok su spremni platiti veliki novac da dovedu Francuza na Anfield.

LIVERPOOL NAPRAVIO PRISTUP

Ovaj šok dolazi iz španjolskog Don Balona, koji tvrdi da bi Dembele mogao biti na putu u Premier ligu, jer je Barca spremna potpisati zvijezdu Atletico Madrida Antoine Griezmanna.

U izvješću se navodi da bi Liverpool mogao biti u konaktu oko dogovora o potpisivanju Dembelea i da neće imati problema sa isplatom nevjerojatnih 150 milijuna eura za bivšeg igrača Borussije Dortmund.

To bi razbilo njihov trenutni transfer rekord od 70 milijuna funti koje su platili Southamptonu za Virgil van Dijka 2018. godine, kako je izvijestio BBC Sport, ali to bi mogao biti dobar potez za Redse.

Jurgen Klopp će zasigurno biti svjestan da će Manchester City potrošiti veliki novac nakon što je završio samo jedan bod ispred njegove ekipe u sezoni koja se upravo završila, pa će Liverpool morati biti aktivan na tržištu.

Kao što je objavio Duncan Castles ispod, Liverpool je također zainteresiran za zvijezdu Lillea Nicolasa Pepea kao jednu od opcija, dok ih je ESPN nedavno povezao sa Marcom Asensiom iz Real Madrida.

Iako Dembele izgleda kao transfer za kockanje sa takvom cijenom nakon teške čarolije na Nou Campu, prethodno se pokazao kao jedan od najuzbudljivijih mladih talenata na svijetu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!