NaslovnicaVijestiLiverpool potpisuje bivšu zvijezdu kao alternativu za Kai Havertza koji je na...

Liverpool potpisuje bivšu zvijezdu kao alternativu za Kai Havertza koji je na putu za Bayern!

Liverpool bi, kako se izvješćuje, mogao pokušati ponovno potpisati Philippea Coutinha u ljetnom prijelaznom roku, jer Bayern Munchen izgleda želi dovesti zvijezdu Bayer Leverkusena Kai Havertza, kojeg žele Redsi.

Liverpool potpisuje bivšu

Redsima bi možda odgovaralo ovakvo pojačanje jer se timovi sve više navikavaju na njihov stil igre, zasnovan na čvrstom veznom redu sa kreativnim napadima koji dolaze sa bekova Trent Alexander Arnolda i Andrew Robertsona.

Havertz ili Coutinho mogli bi Liverpoolu dati još jednu dimenziju njihovoj igri, a Bildino izvješće, s prijevodom i dodatnim informacijama Daily Star-a, sugerira da Bayern plati velik iznos za prvog, gdje bi mogli dati Liverpoolu priliku da uzme drugog igrača.

Ostaje da se vidi hoće li Liverpool definitivno odlučiti za Coutinha nakon njegovog spektakularnog pada u formi nakon što je napustio Anfield.

Stoga ima smisla da divovi Bundeslige možda ne žele trajno zadržati 27-godišnjaka i umjesto toga krenuti po Havertz.

Prema Bildu, kako je prenio Daily Star, Bayern je uvjeren da Liverpool neće platiti 93 milijuna funti potrebnih za potpisivanje Havertza ovog ljeta.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!