NaslovnicaVijestiLIVERPOOL POTVRDIO: Odlazi sa Anfielda nakon što je odigrao samo jednu utakmicu!

LIVERPOOL POTVRDIO: Odlazi sa Anfielda nakon što je odigrao samo jednu utakmicu!

Liverpool potvrdio da igrač odlazi sa Anfielda nakon što je odigrao samo jednu utakmicu. Liverpool je potvrdio transfer koji je dogovoren za Jordan Williamsa da se pridruži Rochdaleu ovog ljeta. Vratar je na kraju sezone bio izvan ugovora sa Redsima i nije mu ponuđen produžetak nakon što je napravio samo jedan nastup u Liverpoolu.

Liverpool potvrdio

Williamsova nesposobnost da se probije u prvu momčad ga je dovela do posudbe kako bi nastavio svoj razvoj. Igrao je za Notts County, Swindon Town i Rochdale, a napravio je 14 nastupa na svim natjecanjima prošle sezone, dok je napravio i trajni transfer, jer osjeća da ima ‘nedovršenog posla’ nakon ozljede koljena.

Rekao je Rochdaleovim službenim stranicama: “Osjećam s ekao da imam nedovršenog posla. Imao sam interese iz drugih klubova, ali čim je Keith Hill nazvao, nije postojao drugi klub u koji sam htio otići.”

[su_live_koeficijenti]

“To je brilijantan transfer za mene – znam ga dobro i znam da je on mene htio otkako je saznao da bi moglo biti šanse da se vratim ovamo. Prebrodio sam ozljedu i sada sam spreman.”

22-godišnjak će sada tražiti karijeru u League One, nakon što nije mogao ući u prvu momčad pored Jordan Hendersona, James Milnera, Alex Oxlade-Chemberlaina, Georginio Wijnalduma i Emrea.

Što se tiče njegovog novog kluba, Rochdale je prošle sezone završio samo jedno mjesto iznad zone ispadanja, a na posljednji dan sezone su ostvarili pobjedu protiv Charltona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!