NaslovnicaVijestiLiverpool pronašao zamjenu za Philippea Coutinha

Liverpool pronašao zamjenu za Philippea Coutinha

Odlazak Neymara iz Barcelone u PSG u najskupljem transferu svih vremena, vrijednom čak 222 miliona eura, pogoršao je stanje u svlačionici Liverpoola.

Liverpool pronašao zamjenu za Philippea Coutinha

Katalonski klub kao njegovu zamjenu želi dovesti zvijezdu ‘Redsa’, a uprkos tome što je Jurgen Klopp u nekoliko navrata izjavio da nije na prodaju, Coutinho je u petak i službeno podnio zahtjev za transferom.

Klub sa Anfielda je odbio dvije ponude Barcelone za brazilskog reprezentativca, jedna je iznosila 80 miliona eura, a druga 100 miliona eura, dok se sprema i treća ponuda koja bi po svemu sudeći trebala biti prihvaćena s obzirom da je Coutinho i javno dao do znanja čelnicima kluba da želi otići.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Prema pisanju The Mirrora, Jurgen Klopp je već pronašao zamjenu u slučaju odlaska glavne zvijezde, a u pitanju je krilni igrač Napolija Lorenzo Insigne, koji bi koštao oko 60 miliona eura.

26-godišnjak je odigrao sjajnu prošlu sezonu,u kojoj je postigao čak 18 golova u Seriji A, te upisao 9 asistencija. Klopp navodno već duže vrijeme prati igre talijanskog reprezentativca te smatra da bi Insigne bio odlična zamjena za Brazilca.

[su_watch_live_football]

[su_live_koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!