NaslovnicaVijestiLIVERPOOL SPREMAN PRODATI ZVIJEZDU: On se više ne uklapa u taktiku Jurgen...

LIVERPOOL SPREMAN PRODATI ZVIJEZDU: On se više ne uklapa u taktiku Jurgen Kloppa!

Liverpool je, kako se izvješćuje, spreman prodati Xherdana Shaqirija u ovom ljetnom prijelaznom roku, ako dobiju dovoljno dobru ponudu.

taktiku Jurgen Kloppa

Švicarac se pridružio Redsima iz Stoke Cityja prošle sezone i imao je pristojnu sezonu na Anfieldu, iako nije uvijek bio prvi izbor u ekipi.

Međutim, čini se da Shaqiri nije uspio dovoljno impresionirati Kloppa, gdje je Goal izvijestio da 27-godišnjak nije ono što Klopp želi u svojoj taktici.

Shaqiri bi ovog ljeta trebao imati dosta ponuda, nakon što je igrao prilično dobro u prethodnom klubu Stokeu i pokazao je mnogo potencijala u raznim točkama svoje karijere.

Nakon što je smatran pravim čudom u Baselu, Shaqiri je dobio veliki transfer u Bayern, iako stvari tamo nisu funkcionisale za njega.

To znači da je njegov boravak u Liverpoolu bio vrlo kratak, ali raznovrsni vezni igrač bez sumnje može obaviti posao za većinu timova u Premier ligi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!