NaslovnicaVijestiLIVERPOOL U BORBI SA UNITEDOM ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: "On će...

LIVERPOOL U BORBI SA UNITEDOM ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: “On će biti novi Philippe Coutinho”

Bivši napadač Premier lige Noel Whelan smatra da bi Liverpool sljedeće godine trebao pokušati potpisati Jamesa Maddisona iz Leicester Cityja.

LIVERPOOL U BORBI

22-godišnjak je bio zaista iskra za Leicester na početku ove sezone, pridonoseći dva gola i dvije asistencije u sedam nastupa na svim natjecanjima.

The Sun izvještava da Manchester United sljedećeg ljeta planira preokret za 60 milijuna funti za Maddisona, nakon što su početkom ove godine prijavili interes za veznjaka.

Međutim, stručnjak Premier lige Whelan pozvao je Liverpoola da pobijedi Crvene đavole u dogovoru za transfer zvijezde Leicestera, inzistirajući da ‘on može biti novi Philippe Coutinho’ na Anfieldu.

“James Maddison je apsolutno Liverpoolov tip igrača, vidim ga na Anfieldu”, rekao je Whelan za Football Insider. “On može biti novi Coutinho.”

“Na mnoge je načine sličan njemu – sjajna igra, može trčati sa loptom, može dodati i vidjeti igrača koje nitko drugi ne može i postići čudesne golove.”

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


“Još je mlad, ali već je pravi dragulj i njegova će vrijednost biti sve veća i veća u sljedećih nekoliko godina. Gledaće ga svi veliki timovi, ali znat će da neće doći jeftino.”

“Može li ga Liverpool potpisati u siječnju? Naravno. Doveli su Virgil Van Dijka u siječnju i vidite kako se to završilo, odlično.”

“Jurgen Klopp i njegov tim imaju sjajne rezultate na tržištu transfera i Maddison bi se mogao dobro uklopiti.”

Liverpoolu je nedostajalo kreativnosti u veznom redu od odlaska Coutinha u siječnju 2018. godine, ali Jurgen Klopp je maksimalno iskoristio kvalitete svog postojećeg tima što je kulminiralo trijumfom Lige prvaka prošle sezone.

Maddison ima kvalitete dodavanja nove dimenzije koju Redsi postavljaju, no u ovom trenutku izgleda kao da je Old Trafford njegovo sljedeće odredište.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!