NaslovnicaVijestiLIVERPOOL USKORO OBJAVLJUJE: Odlične vijesti za sve navijače Redsa!

LIVERPOOL USKORO OBJAVLJUJE: Odlične vijesti za sve navijače Redsa!

Liverpool uskoro objavljuje! Odlične vijesti za sve navijače Redsa! Liverpoolov i engleski internacionalac Trent Alexander-Arnold se navodno približio potpisivanju novog petogodišnjeg ugovora sa Redsima, vijest koja će biti sjajna za navijače kluba.

Liverpool uskoro objavljuje

To piše BBC, koji bilježi da se branič približava dogovoru o novom petogodišnjem dogovoru sa klubom, nešto što će ga zadržati u klubu do 2024. godine ako bude potpisano.

U izvješću se također navodi da su razgovori između kluba i Alexander-Arnolda u naprednoj fazi, sa najavom o novom dogovoru za igrača koji će biti objavljen narednih dana.

Ova vijest će biti nevjerojatna za navijače Redsa, jer je Alexander-Arnold bio apsolutno fantastičan za klub otkako se prošle sezone svojim dobrim igrama probio u prvi sastav.

VELIKI LONDONSKI DERBI: ARSENAL – CHELSEA << NAJAVA!

20-godišnjak je uspio sa svojim nastupima u Liverpool zaraditi i poziv u englesku reprezentaciju.

Vezivanje Alexandera-Arnola na novi dugoročni ugovor je fantastičan potez Liverpoola, jer to znači da je igrač spreman biti u klubu sve do svoje 25 godine.

Tko zna, ako se nastavi razvijati kao što je u proteklih 18 mjeseci, Alexander-Arnold bi vrlo lako mogao da se pretvori u jednog od najboljih braniča na svijetu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!