NaslovnicaVijestiLiverpool želi potpisati zvijezdu koja već ima deset asistencija ove sezone!

Liverpool želi potpisati zvijezdu koja već ima deset asistencija ove sezone!

Liverpool je jedan od klubova koji su zainteresirani za potpisivanje brzonogog Adama Traorea ovog ljeta, navodi se u izvještaju Le10Sporta.

Liverpool želi potpisati
during the UEFA Champions League Group C match between Liverpool and SSC Napoli at Anfield on December 11, 2018 in Liverpool, United Kingdom.

Bayern Munchen, Manchester City i Manchester United također su povezani sa transferom 24-godišnjaka, ali ostaje da se vidi hoće li Wolves razmotriti prodaju.

Španjolac ima ugovor sa Wolvesima do 2023. godine, tako da klub nema nikakvog razloga da proda krilnog igrača, osim ako to ne bude po njihovim uslovima.

Budući da su Redsi ekipa koja voli napadati, Traore bi se mogao savršeno uklopiti u Liverpool, ako bude došao na Anfield.

Već ove sezone postigao je šest golova i deset asistencija za Wolves, a mogao bi biti dobro pojačanje u Liverpoolu, pogotovo kada bi ponovio te brojke.

Ako Jurgen Klopp traži brzog krilnog igrača koji bi igrao kao rezervna opcija Sadiou Maneu i Mohamedu Salahu, Traore je odličan igrač za to, ali vjerujemo da bi on volio imati dosta veću minutažu nego što bi to mogao dobiti u Liverpoolu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!