NaslovnicaVijestiLJEKARSKI PREGLEDI ODRAĐENI: Ivan Perišić ima novi klub!

LJEKARSKI PREGLEDI ODRAĐENI: Ivan Perišić ima novi klub!

Ivan Perišić je ovog ljeta konstantno pod špekulacijama da će napustiti Inter. Navodno je u ovom trenutku korak bliže Bayernu iz Munchena, nakon što je završio ljekarske preglede sa klubom.

LJEKARSKI PREGLEDI ODRAĐENI

Prema izvješću iz Gazzetta dello Sporta, hrvatski internacionalac je bio povezan sa Crvenim đavolima kao dio dogovora za Romelu Lukakua, iak oje Lukaku na kraju jednostavno došao u Inter bez ikakvog igrača uključenog u dogovor.

Bild sada izvještava da je Perišić, čini se, prošao ljekarske preglede u Bayernu, kako je izgledao u dobrom raspoloženju nakon pregleda, što se također navodi u njemačkim tabloidima.

Najava Premier League 2019/2020

30-godišnjak je ranije igrao u Bundesligi, točnije u Borussiji Dortmund i Wolfsburgu, pa mu njemački nogomet nije stran.

Bayernu je očigledno potrebno igrača na krilnim pozicijima, nakon što su Arjen Robben i Franck Ribery napustili klub na kraju prošle sezone i Perišić se čini kao dostojna zamjena za njih.

Ferencvaros – Dinamo Zagreb: Najava uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka!

U međuvremenu, navijači Uniteda vjerojatno neće biti previše zabrinuti kada na kraju propuste ovog igrača, što je očito u trenutku svoje karijere kada forma pada.

Ipak, Ole Gunnar Solskjaer nema baš veliku napadačku moć u sovjoj ekipi, sa Alexis Sacnhezom i Jesse Lingardom koji se muče sa formom u posljednje vrijeme, dok mladi obećavajući igrači poput Daniel Jamesa i Masona Greenwooda možda još nisu spremni zaigrati redovno za prvi tim.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!