NaslovnicaVijestiLjetos blistao u dresu Reala, sada želi u Manchester United!

Ljetos blistao u dresu Reala, sada želi u Manchester United!

Nogometaš “kraljevskog kluba” pružao je sjajne partije na početku sezone, ali sada želi u Manchester United.

želi u Manchester United

Mladi krilni napadač Reala, Marco Asensio, imao je početak sezone kao iz snova, ali u poslednje vrijeme je pao u formi, a i dobija manje minuta nego što je to bio slučaj u prvom dijelu polusezone.

Prema izvještajima medija iz Španjolske, Marco Asensio je nezadovoljan u Realu zbog činjenice da nije starter, a njegov nedavni sastanak sa Zinedinom Zidaneom nije donio pomak kojem se talentovani igrač nadao.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Španjolski mediji tvrdi da Zidane ne vidi Asensia kao redovnog člana prve postave zbog činjenice da je mladi nogometaš još uvijek nekonstantan.

S druge strane, Asensio smatra da je vrijeme da zablista kao zvijezda velikog europskog kluba, a svjestan je činjenice da Manchester United prati njegovu situaciju.

Ronaldo zatražio da Barcelona uradi nešto za Real Madrid prije El Clasica

Transfer glasine: Alexis odbio 21 miliona eura za godinu dana, Griezmann se sastao sa predstavnicima velikana, United vraća odbjeglog sina

Igrač razmišlja o transferu na Old Trafford, ali u ovom trenutku, ne Real želi da proda Asensia, od kojega mnogo očekuju u budućnosti.

Real i Manchester imaju dosta zajedničkog kada se radi o prijelaznom rok, s obzirom na to da se već duže vrijeme govori o prelasku Davida De Gee u Madrid, a Gareth Bale bi mogao u suprotan smjer.

[su_cashout]

Asensio je još jedan od igrača oko kojeg će se “lomiti koplja”, a vidjećemo šta donosi predstojeći zimski prijelazni rok, koji bi mogao da nam donese neke velike transfere.

Marco Asensio je ove sezone odigrao ukupno 23 utakmice u svim natjecanjima, a u prosjeku je na terenu provodio 55 minuta po utakmici. Postigao je 7 golova, te upisao 3 asistencije. Ljetos je zablistao u španjolskom Superkupu, kada se dvaput upisao u strijelce u okršajima protiv Barcelone. 21-godišnji nogometaš stigao je u Real 2014. godine iz Mallorce.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!