NaslovnicaVijestiLoše vijesti za Liverpool: Zvijezda odlazi za 175 milijuna eura, ali odmah...

Loše vijesti za Liverpool: Zvijezda odlazi za 175 milijuna eura, ali odmah stiže zamjena!

Osjećalo se da bi poraz u Ligi prvaka od Atletico Madrida možda bio dobra stvar za Liverpool, pogotovo kada je u pitanu održavanje sastava.

Loše vijesti

Da su konačno osvojili ligu i obranili krunu Lige prvaka, ne bi im preostalo ništa drugo, pa bi to moglo da im pomogne u zadržavanju svojih zvijezda.

S druge strane, glasine se počinju gomilati o nekim njihovim najboljim igračima koji će navodno otići, a čini se da je Mohamed Salah ime koje se stalno povezuje sa transferom.

Prema pisanju stranih medija, on bi mogao biti igrač kojeg će dovesti PSG kao zamjenu za Neymara ili Mbappea ako oni odluče da napuste klub.

Ako se to dogodi, to bi moglo pokrenuti nekoliko velikih transfera, a izvješće sugerira da bi Parižani platili 175 milijuna eura za potpis Egipćana, a to bi dovelo do toga da Liverpool potpiše Jadon Sanchoa kao zamjenu.

Jasno je da su Salah i Sancho vrhunski igrači, ali Salah također dobro odgovara stilu Jurgen Kloppa, pa bi bilo opasno pustiti ga, ali zvuči kao da bi Sancho bio jeftiniji od 175 milijuna eura, a mlađi je i tako bi mogao ući u Liverpoolovu momčad.

Bila bi to teška odluka, ali Salah ovog ljeta navršava 28 godina i ovo su glavne godine za njegovu prodaju, pa možda bi imalo smisla uzeti novac i obnoviti momčad.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!