NaslovnicaVijestiLoše vijesti za United i Liverpool, ali dobre za sve kladioničare uoči...

Loše vijesti za United i Liverpool, ali dobre za sve kladioničare uoči njihove utakmice u Europa ligi

Loše vijesti za United i Liverpool, ali dobre za sve kladioničare uoči njihove utakmice Europa lige. Budite spremni za mnogo kartona u četvrtak navečer, kada se suočavaju dva giganta iz Premier lige, Manchester United i Liverpool, na Old Traffordu u uzvratnoj utakmici Europa lige.

Loše vijesti za United i Liverpool

Redsi su održali vodstvo 2-0 iz prvog susreta kada su Daniel Sturridge i Roberto Firmino postigli za ekipu Jurgen Kloppa i njihovu ključnu prednost za ovu utakmicu.

U prošloj utakmici vidjeli smo kako je sudac Carlos Velasco Carballo pokazao čak šest žutih kartona, tri za Liverpool i tri za United, što je poremetilo planove Jurgen Kloppa.

Njemački stručnjak bi mogao ponovo da iznese frustracije u četvrtak u utakmici protiv Manchester Uniteda, kada će glavni sudija biti Milorad Mažić.

Prema pisanju Liverpool Echo-a, u anketi za web stranicu redcardtheref.com, Mazić je proglašen kao najgori sudija na Svjetskom prvenstvu 2014. godine – gdje je prikupio 87.362 glasova od 110.000.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Mazić je bio u središtu kontraverze u utakmicama između Njemačke protiv Portugala, i Argentine protiv Irana.

On je nagradio Njemačku kontraverznim penalom prije nego što je poslao Portugalca Pepe-a van terena u pobjedi Njemačke reprezentacije rezultatom od 4-0.

A onda u Argentinskoj tijesnoj pobjedi nad Iranom, Carlos Queiroz je pobijesnio zbog toga što Mazić nije svirao penal za njegovu reprezentaciju.

Srpski zvaničnik je pokazao 27 žutih kartona i jedan crveni u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Imajući to u vidu, za sve one koji igraju žute kartone, ovo će biti vrlo dobra utakmica za odigrati. Bet365 nam daje izvanredne kvote na žute i crvene kartone, na pobjedu se također možete kladiti na linku ispod.

qCERqrS

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!