NaslovnicaVijestiLotito je odbio OVU astronomsku ponudu za Sergeja!

Lotito je odbio OVU astronomsku ponudu za Sergeja!

Claudio Lotito, predsjednik Lazija, otkrio je da je odbio astronomsku ponudu za Sergeja Milinković-Savića ljetos, kada su se sa njega otimali brojni europski top klubovi.

Predsednik Lazija Claudio Lotito na proslavi 119. rođendana tog kluba rekao je da je ljetos mogao da proda reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića za 160 miliona eura, ali da je odbio ponudu.

“Moj interes i interes ljudi u klubu je da napravimo jak i pobjednički tim. Dakle, da se pojačavamo, a ne da slabimo. Da drugačije ramišljam, sigurno bih prodao Sergeja Milinkovića-Savića za 160.000.000 eura što sam mogao da uradim ljetos. To bi svaki drugi predsjednik na svijetu uradio”, rekao je Lotito.

Za srbijanskog veznjaka su navodno interesovanje pokazivali PSG, Juventus, Inter, Milan…ipak njegova forma ove sezone u osjetnom je padu u odnosu na prošlu sezonu.

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za obeštećenje od 18 milijuna eura. Nastupa i za srbijansku reprezentaciju s kojom je 2015. godine osvojio Svjetsko prvenstvo (U20 reprezentacija).

Ove sezone je u 22 utakmice za Lazio u svim najtecanjima postigao 3 gola i upisao 1 asistenciju, a tek u posljednjih nekoliko kola počeo je da pokazuje naznake forme koja ga je krasila prošle sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!