NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Elf: Low u bolnici, Nijemci bez selektora

Veliki problemi za Elf: Low u bolnici, Nijemci bez selektora

Njemački trener Joachim Low morat će propustiti nadolazeće kvalifikacijske susrete s Bjelorusijom i Estonijom. Zbog sportske povrede selektor Elfa završio je u bolnici te ga čega duži oporavak.

Joachim Low napravio

Njemački tim će morati odigrati kvalifikacijske utakmicame s Bjelorusijom i Estonijom sljedećeg tjedna bez prvog čovjeka reprezentacije, Joachima Lowa. Njemački selektor završio je u bolnici u Freiburgu i to zbog sportske povrede. Prema Bildu, tijekom treninga u dvorani na njega je spao teg i povrijedio ga. Na klupi za ove mečeve će ga zamijeniti pomoćnik Marcus Sorg.

BRAZILSKI RONALDO PREDVIĐA: Evo tko će osvojiti Ligu prvaka!

“Ponovno se osjećam dobro, ali ću u narednim tjednima morati odmarati”, poručio je Low preko njemačkog nogometnog saveza. “U stalnom sam kontaktu sa svojim stružnim štabom i putem telefona nastavit ćemo razgovarati prije utakmica koje su pred nama”, dodao je, Low.

Reprezentacija Njemačke će tako u prvi meč kvalifikaacija za Europsko prvenstvo ući bez selektora koji je prije nekoliko mjeseci napravio velike promjene u kadru te se zahvalio igračima poput Thomasa Mullera i Jerome Boatenga.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!