NaslovnicaVijestiLucas Moura odbio United, evo zašto

Lucas Moura odbio United, evo zašto

Ovo ljetno Manchester United je želio dovesti u svoje redove iz PSG-a Lucasa Mourau, prenosi Daily Star, ali on ih je odbio jer kako kaže želi..

Screenshot_3

Lucas Moura je profesionalnu karijeru započeo u Sao Paulu 2010. godine, Moura je naglasio kako ne želi napustiti PSG i da mu se sviđa liga u kojoj nastupa.

“Volim biti u Parizu. Želim ući u historiju sa PSG-om. Osjetim kako mogu osvojiti Ligu prvaka sa ovom ekipom”; rekao je bivši igrač Juventusa pa nastavio:

“PSG nije jedini klub, ali život u Parizu je fantastičan. To je razlog zbog kojeg želim ostati ovde dugo vremena.”

“Mojoj porodici i meni nedostaju naši prijatelji. Brazilske porodice su veoma bliske i kada smo zajedno uvijek smo sretni.”

SvijetKladjenja_forum_2
Moura odbio United

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!